Blokhuizen

In Fins/scandinavische stijl beschikt de Klokkenweide over 6 kleine blokhuizen (blokhutten) tot 6 personen en het nieuwe in 2018 geopende Familiehuis tot 16 personen.

 

De kleinere blokhuizen zijn volledig ingericht, wifi overal, met 2 aparte slaapkamers met ieder vaste boxspringbedden, dekbedden en kussen standaard aanwezig, badkamer met douche, wastafel en toilet, woonkamer/keuken met dubbele deur naar prachtig overdekt buitenveranda.

 

Het grote houten blokhuis, het unieke Familiehuis met zeer prettig leefklimaat, geheel van hout (loggen), en erg goed geisoleerd, in winter altijd warm en in de zomer koel vanwege de natuurlijke bouwstijl.

 

 
Klik hier voor meer informatie

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.