Boeken en beschikbaarheid
Bekijk onze video
Menu

blokhut huren brabant log cabin

Wie een blokhut of log cabin wil huren in hartje Brabant, is bij De Klokkenweide in Loon op Zand vlakbij Kaatsheuvel aan het juiste adres. In onze blokhutten is een ontspannen en sfeervol verblijf in Brabant gegarandeerd. De log cabins hebben een oppervlakte van 70m2 en zijn van alle gemakken voorzien. Elke blokhut is geschikt voor maximaal 6 personen.

Een blokhut of log cabin kunt u niet alleen huren voor een (lang) weekend, maar ook voor een week of midweek. Wilt u met een groter gezelschap overnachten in Brabant, dan is het huren van onze groepsaccommodatie een aanrader.

Door de vele faciliteiten is het huren van een log cabin of blokhut op De Klokkenweide ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. In de omgeving treft u onder meer attractiepark de Efteling. Tevens vindt u op korte afstand de Loonse en Drunense Duinen. U kunt het gebied verkennen te voet of een fiets huren om langere afstanden af te leggen. Elders in Brabant vindt u tal van sfeervolle steden en dorpjes, waar u uitgebreid kennis kunt maken met de Brabantse gezelligheid.

Wilt u een paar dagen genieten in het Brabantse land? Boek dan nu een verblijf bij De Klokkenweide. Het huren van een sfeervolle blokhut of log cabin was nog nooit zo gemakkelijk!