Boeken en beschikbaarheid
Bekijk onze video
Menu

Kasteelweide

De groepsaccommodatie De Kasteelweide is geschikt voor maximaal 42 personen, geclassificeerd volgens Recron met 4 sterren, nationale geclassificeerde groepsaccommodaties. Het gebouw hoeft niet gedeeld te worden met andere groepen, is geheel gelijkvloers, beschikt over volledig ingerichte voorzieningen op basis van zelfverzorging. Alles is dermate goed geïsoleerd , niet gehorig en biedt veel privacy. Overal is centrale verwarming aanwezig. Voor rolstoelgebruikers en mindervaliden goed toegankelijk, met brede deuren en zonder drempels. Parkeerruimte is voldoende aanwezig.

 

De Kasteelweide is gelegen aan de zuidelijke rand van het Brabantse dorp Loon op Zand in de buurt van het Witte Kasteel en dichtbij de bossen en het nationale park De Loonse en Drunense duinen, een bos voor eventueel avondspel is ook aanwezig in de directe omgeving. Verder is De Klokkenweide een ideaal uitgangspunt voor verschillende uitstapjes naar locaties zoals De Efteling, Safaripark en Speelland De Beekse Bergen, Experience Island ”Het Blauwe Meer”, Huis ter Heide( een uniek wandelgebied met vennen en loslopende Schotse Hooglanders), Dierenpark De Oliemeulen met unieke demonstraties, recreatiecentrum De Financiën op loopafstand (met o.a. pannekoekenhuis, grote speeltuin, midgetgolfbanen etc.).

 

De accommodatie is uitgerust met volledig ingerichte keukenapparatuur, met o.a. dubbele spoelbak, vaatwasser, 6-pits professioneel gasfornuis, RVS werktafel, koel- en vrieskasten, kasten voor levensmiddelen, grote oven, alsook aparte magnetron, professionele afzuigkap, servies, bestek, glazen, schaaltjes, kookgerei etc. voor 42 personen.

 

Er zijn 7 slaapkamers met eigen badkamer (douche met thermostaatkranen, toilet en wastafel), 2 kamers voor 10 personen, 2 voor 6 personen, 2 voor 4 personen en één voor 2 personen. In totaal 17 stapelbedden (90 x 200), met trapje en hekje voor de veiligheid en 8 lage boxsprings 90 x 200. Kussens zijn ook aanwezig. Er zijn ook 5 aparte keukentjes met koelkast aanwezig. Bovendien heeft elke slaapkamer een vaste internetverbinding/WIFI is ook mogelijk.

 

De recreatiezaal van 110 m2 is voor diverse toepassingen te gebruiken, zoals voor feesten, als eetzaal, voor vergaderingen, binnenhuisactiviteiten etc. Er is ook een prachtig mooie open haard, bar met barkrukken, smart tv 125 cm, aparte zithoek met comfortabele banken voor ongeveer 20 personen. Tafels en stoelen voor  45 personen.

 

Vaste internetverbinding (+ wifi), tuinterras op het zuiden met comfortabele tuinstoelen en (picknick)banken direct aan de accommodatie (dubbele deuren), grasveldje met kampvuurplaats (mogelijk tot ongeveer 23.00 uur zonder harde wind). Op 40 meter van De Kasteelweide is groot voetbal-/speelveld aanwezig. Voor de kinderen zijn er ook speelvoorzieningen zoals een zandbak met speelhuisje, schommels (vogelnest), speeltoren met rekstok en glijbaan, wipkip, wipauto, etc.

 

Uiteraard is het altijd mogelijk een afspraak te maken om de accommodatie vrijblijvend te bezichtigen.