Boeken en beschikbaarheid
Bekijk onze video
Menu

Klokkenberghuis

De groepsaccommodatie het Klokkenberghuis is geschikt voor maximaal 40 personen, geclassificeerd volgens Recron met 3 sterren, nationale geclassificeerde groepsaccommodaties. Het gebouw hoeft niet gedeeld te worden met andere groepen, is geheel gelijkvloers, beschikt over volledig ingerichte voorzieningen op basis van zelfverzorging. Alles is dermate goed geïsoleerd en dus niet gehorig en met veel privacy. Overal is centrale verwarming aanwezig. Voor rolstoelgebruikers en mindervaliden goed toegankelijk met brede deuren en zonder drempels. Parkeerruimte voldoende aanwezig.

 

Het Klokkenberghuis is gelegen aan de zuidelijke rand van het midden Brabantse dorp Loon op zand in de buurt van het Witte kasteel en dichtbij de bossen en het nationale park de Loonse en Drunense duinen, een bos voor eventueel avondspel is ook aanwezig in de directe omgeving. Verder is de Klokkenweide een ideaal uitgangspunt voor verschillende uitstapjes zoals de Efteling, Safaripark en Speelland de Beekse Bergen, Experience Island het Blauwe meer, Huis ter Heide, een uniek wandelgebied met vennen en loslopende Schotse hooglanders, Dierenpark De Oliemeulen met unieke demonstraties, recreatiecentrum De Financiën op loopafstand (met o.a. pannenkoekenhuis, grote speeltuin, midgetgolfbanen), zie ook rubriek Omgeving.

 

De accommodatie is uitgerust met volledig ingerichte keukenapparatuur, met o.a. dubbele spoelbak, 6-pits professioneel gasfornuis, rvs werktafel, koel en vrieskasten, kasten voor levensmiddelen, oven/magnetron, professionele afzuigkap, servies, bestek, glazen, schaaltjes, kookgerei etc.voor 40 personen.

 

Er zijn 4 slaapkamers, 2 van 10 personen, 1 van 16 personen, 1 van 4 personen. In totaal 20 stapelbedden (90 x 200), met trapje en hekje voor de veiligheid, kussens zijn ook aanwezig. Modern sanitair is zowel bij de slaapkamers aanwezig als bij recreatiezaal, dames en heren apart, met in totaal 4 douches, 6 toiletten en 10 wastafels.

 

De recreatiezaal van 70 m2 is voor diverse toepassingen te gebruiken zoals als eetzaal, voor feesten en vergaderingen, binnenhuisactiviteiten etc. Aparte zithoek in de hal met comfortabele banken voor ongeveer 15 personen, tafels en stoelen voor zeker 44 personen, draadloze internetverbinding, flatscreen tv 125 cm, ruime tuin/speelveld/terras met comfortabele tuinstoelen en (picknick)banken direct aan de accommodatie (dubbele deuren), grasveld met kampvuurplaats (mogelijk tot ongeveer 23.00 uur zonder harde wind), vast volleybalnet, tafeltennistafel, op 30 meter van het Klokkenberghuis is een groot voetbalveld aanwezig. Voor de kinderen zijn er ook speelvoorzieningen zoals zandbak met speelhuisje, schommels (vogelnest), speeltoren met rekstok en glijbaan, wipkip, wipauto etc.

 

Uiteraard is het altijd mogelijk een afspraak te maken om de accommodatie vrijblijvend te bezichtigen.