Boeken en beschikbaarheid
Bekijk onze video
Menu

camping kamperen Efteling Kaatsheuvel

Kamperen vlakbij de Efteling, Kaatsheuvel en De Loonse en Drunense Duinen? Dat is kamperen op camping De Klokkenweide in Loon op Zand. Overnacht u liever in een blokhut als vakantiehuis of op eem kampeer boerderij? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De nabij Kaatsheuvel en de Efteling gelegen camping biedt ruime standplaatsen met elektriciteit en prima sanitaire voorzieningen. Vanzelfsprekend beschikt de camping over een speelweide met diverse toestellen.

Camping De Klokkenweide is gelegen in een bosrijke omgeving met veel fiets- en wandelmogelijkheden. De centrale ligging maakt de camping een prima uitgangspunt voor een bezoek aan de Efteling, landgoed Huis ter Heide en recreatieplas het Blauwe Meer. Ook wanneer u een bezoek aan het Efteling Golfpark – ook in Kaatsheuvel – prefereert, kunt u hier kamperen of op een andere manier overnachten.

Wilt u binnenkort gaan kamperen in de omgeving van Kaatsheuvel of wilt u een dagje Efteling verlengen met een overnachting? Camping De Klokkenweide is een prima uitgangspunt.