Boeken en beschikbaarheid
Bekijk onze video
Menu

Efteling vakantie bungalow bosrijk

Op zoek naar een vakantie bungalow in een bosrijk gebied, op korte afstand van de Efteling? In Loon op Zand vindt u De Klokkenweide, een camping met groepsaccomodatie en vakantie huizen. De groepsaccomodatie is geschikt voor maximaal 40 personen. De bungalows zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Elke bungalow heeft 2 slaapkamers en een volledig ingerichte keuken. Daarnaast beschikt elk vakantie huis over een mooie buitenveranda.

De Klokkenweide is een kleinschalig vakantie park, gelegen in een bosrijke omgeving, vlakbij de Efteling. Onze accommodatie is geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen die in hun vakantie graag de schoonheid van de duinen én tal van sprookjesverhalen in de Efteling willen beleven. Geniet van het mooie bos dat deze regio rijk is! Maak een wandeling door de prachtige natuur, verken het uitgestrekte zand of maak een fietstocht door bosrijk gebied. Andere uitstapjes in de omgeving zijn Safaripark De Beekse Bergen en attractiepark de Efteling.

Of u nu een vakantie huis zoekt, een sfeervolle bungalow of ruime groepsaccomodatie. De Klokkenweide bezorgt u een vakantie in bosrijk gebied.