Boeken en beschikbaarheid
Bekijk onze video
Menu

Kaatsheuvel hotel Efteling

U wilt overnachten in de omgeving van de Efteling en Kaatsheuvel, maar zoekt iets anders dan een hotel? De Klokkenweide biedt uitkomst! De dicht bij Kaatsheuvel gelegen accommodatie bestaat uit een groepsaccommodatie, een mini-camping, blokhutten als vakantiehuizen. De bosrijke omgeving biedt legio fiets- en wandelmogelijkheden. De centrale ligging, nabij Kaatsheuvel, maakt De Klokkenweide een goed uitgangspunt voor een bezoek aan de Efteling, het Efteling Golfpark, landgoed Huis ter Heide en recreatieplas het Blauwe Meer. Daar heeft u toch helemaal geen hotel voor nodig?

Zeker wanneer u met meerdere mensen een weekend naar de Efteling wilt, is onze groepsaccomodatie nabij Kaatsheuvel een uitkomst. De Klokkenweide biedt een gelijkvloerse kampeerboerderij met 40 bedden en volledig ingerichte keuken. Door de ruimte en de buitenfaciliteiten heeft uw overnachting bij De Klokkenweide een absolute meerwaarde ten opzichte van overnachten in een hotel. Bovendien is een hotel overnachting in groepsvorm, door de maximale capaciteit van het hotel, niet altijd mogelijk.

Of u nu een dagje naar de Efteling wilt, een weekendje weg aan het plannen bent, of gewoon eens iets anders wilt dan een hotel overnachting nabij Kaatsheuvel, dan is De Klokkenweide een prima keuze. Informeer naar de mogelijkheden voor uw gezelschap.