Boeken en beschikbaarheid
Bekijk onze video
Menu

Groepsaccommodatie in Brabant

Wie op zoek is naar een sfeervolle groepsaccommodatie in Brabant, is bij De Klokkenweide in Loon op Zand aan het juiste adres. Een luxe groepsaccommodatie in Brabant is dan ook snel gevonden! Een groepsverblijf voor een vriendenweek of familieweekend in Brabant? Boek snel een van de mooie groepsaccommodaties in Brabant van De Klokkenweide!

 

Meer informatie over de

 

Groepsaccommodaties van De Klokkenweide

 

Groepsaccommodatie in Brabant voor 40 personen

Er zijn veel luxe groepsaccommodaties in Brabant voor 20 personen te vinden, maar een groepsaccommodatie in Brabant voor 40 personen is al een stuk lastiger te vinden. Groepsverblijven in Brabant, voor een vriendenweekend of familieweekend in Brabant, zijn namelijk vaak slechts geschikt voor maximaal 20 personen. Bij De Klokkenweide in Loon op Zand vindt u echter een groepsaccommodatie in Noord-Brabant voor maar liefst 42 personen! Wilt u met een kleinere groep in onze groepsaccommodatie in Brabant verblijven? Dat kan natuurlijk ook. De Klokkenweide in Brabant is dé groepsaccommodatie in Brabant voor iedere groep!

 

Luxe groepsaccommodatie in Brabant

De Klokkenweide is prachtig geleden aan de zuidelijke rand van het Brabantse dorp Loon op Zand. Bij De Klokkenweide vindt u twee prachtige groepsaccommodaties voor grote groepen. De Kasteelweide is geschikt voor maximaal 42 personen, en het Klokkenberghuis voor 40 personen. Volop ruimte dus voor uw vrienden- of familieweekend in Brabant! Onze luxe groepsaccommodaties in Brabant zijn volledig ingericht en bieden alles wat u nodig heeft voor een groepsverblijf in Brabant. Bovendien vormen onze groepsverblijven in Brabant het perfecte uitgangspunt voor uitstapjes naar onder andere De Efteling, De Beekse Bergen en De Loonse en Drunense Duinen. Een mooie reden voor een weekendje of weekje in het Brabantse land!

 

Meer informatie over de

 

Groepsaccommodaties van De Klokkenweide

 

Groepsaccommodatie in Brabant: goedkoop of duur?

Dat u bij De Klokkenweide in Loon op Zand kunt genieten van een luxe groepsaccommodatie in Brabant, betekent gelukkig niet dat u de hoofdprijs moet betalen voor uw groepsverblijf in Brabant. Bij De Klokkenweide kunt u rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Een groepsaccommodatie in Brabant goedkoop of duur? Ontdek snel de goede prijzen van de groepsaccommodaties in Brabant van De Klokkenweide!

 

De mooiste groepsaccommodatie van Brabant

Wie een groepsaccommodatie in Brabant voor 20 personen zoekt, of een groepsaccommodatie in Brabant voor 40 personen, vindt bij De Klokkenweide zeker de perfecte groepsaccommodatie voor een vriendenweekend of familieweekend in Brabant. Terwijl er niet veel groepsverblijven in Brabant voor 40 personen zijn, biedt De Klokkenweide in Loon op Zand er maar liefst twee. Met een groepsverblijf voor 40 personen én een groepsverblijf voor 42 personen, slaag je bij De Klokkenweide zeker.

 

Meer informatie over de

 

Groepsaccommodaties van De Klokkenweide