Boeken en beschikbaarheid
Bekijk onze video
Menu

De Klokkenweide in Loon op Zand, dé kampeerboerderij van Brabant

Bent u op zoek naar een kampeerboerderij in Brabant waar u met een grote groep kunt verblijven? Dan bent u bij De Klokkenweide in Loon op Zand aan het juiste adres. Bij ons vindt u dé vakantieboerderij van Brabant. Een vakantiehuis voor 14 personen? Een vakantiehuis voor 20 personen? Bij De Klokkenweide kunnen per groepsaccommodatie maar liefst 40 personen terecht. Bovendien is De Klokkenweide de leukste kampeerboerderij van Nederland! Op zoek naar een sfeervolle kampeerboerderij in Brabant, met veel mogelijkheden voor mooie uitstapjes? Kom dan naar De Klokkenweide, dé vakantieboerderij van Brabant!

 

Meer informatie over de

 

Groepsaccommodaties van De Klokkenweide

 

Sfeervolle kampeerboerderij in Loon op Zand

Een vakantieboerderij in Nederland voor een grote groep? Een kampeerboerderij in Brabant voor een familieweekend of vriendenweek? De Klokkenweide in Loon op Zand is een van de leukste kampeerboerderijen in Brabant. De kampeerboerderij ligt aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen, op fietsafstand van de Efteling in Kaatsheuvel én dichtbij leuke steden als Den Bosch, Breda en Tilburg. Wie een sfeervolle groepsaccommodatie (boerderij) zoekt in Brabant, is bij ons dus aan het juiste adres. Wij hebben twee vakantiehuizen: de ene is geschikt voor maximaal 40 personen, de andere voor maar liefst 42 personen. Natuurlijk is onze groepsaccommodatie ook geschikt als vakantiehuis voor 14 personen of vakantiehuis voor 20 personen. Nieuwsgierig? Kom dan eens kijken bij onze kampeerboerderij in Loon op Zand of reserveer nu!

 

Vakantieboerderij voor 20 personen of meer?

Als je een sfeervolle locatie zoekt voor een grote groep kan dat lastig zijn. Niet veel groepsaccommodaties zijn immers afgestemd op zo’n grote groep. De Klokkenweide, een vakantieboerderij in Brabant, is dat wel. Wij bieden twee prachtige vakantiehuizen aan, met allebei ruimte voor maar liefst 40 personen. Een unieke kampeerboerderij in Brabant dus! Wie op zoek is naar een vakantiehuis voor 14 personen, een vakantiehuis voor 20 personen of een vakantieboerderij voor 20 personen, vindt bij De Klokkenweide in Loon op Zand dan ook zeker dé grote vakantieboerderij in Nederland waarnaar hij op zoek is!

 

Meer informatie over de

 

Groepsaccommodaties van De Klokkenweide

 

Een goedkope kampeerboerderij?

Bent u op zoek naar een goedkope kampeerboerderij in Brabant? Bij De Klokkenweide in Loon op Zand vindt u de groepsaccommodatie (boerderij) met de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Kampeerboerderijen in Brabant zijn momenteel erg geliefd, omdat ze authenticiteit en een Bourgondische sfeer uitstralen. En wat is er leuker dan met een grote groep vrienden of familie een kampeerboerderij in Brabant delen? Onze kampeerboerderij in Loon op Zand   is dan ook erg geschikt voor vrienden- en familieweekenden. Een vakantieboerderij in Brabant met een goede prijs-kwaliteitverhouding en volop ruimte voor maar liefst 40 personen? Bij De Klokkenweide ben je aan het juiste adres!

 

Vakantie in buitenland of vakantieboerderij in Nederland?

Steeds meer mensen herontdekken de voordelen van een vakantie in Nederland. Wilt u met een groep vakantie vieren? Dan is een vakantieboerderij in Nederland de perfecte locatie voor uw vakantie! Onze kampeerboerderij in Brabant is geschikt als vakantiehuis voor 14 personen, als vakantiehuis voor 20 personen (vakantieboerderij voor 20 personen) en zélfs als vakantiehuis voor 40 personen! Onze kampeerboerderij in Loon op Zand is de perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes naar De Loonse en Drunense Duinen, de Efteling, Safaripark de Beekse Bergen én steden als Tilburg, Breda en Den Bosch. Op zoek tussen alle kampeerboerderijen in Brabant? Zoek niet verder maar bezoek De Klokkenweide in Loon op Zand, dé kampeerboerderij van Brabant en verder daarbuiten! Een vakantieboerderij in Nederland? Vier uw vakantie in een groepsaccommodatie (boerderij) van De Klokkenweide!

 

Meer informatie over de

 

Groepsaccommodaties van De Klokkenweide