Boeken en beschikbaarheid
Bekijk onze video
Menu

Groepsaccommodatie in Loon op Zand, nabij Den Bosch, Kaatsheuvel (Efteling) en Loonse en Drunense Duinen

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Loon op Zand, een groepsaccommodatie nabij Den Bosch, een groepsaccommodatie bij Kaatsheuvel (groepsaccommodatie bij Efteling) of een groepsaccommodatie bij de Efteling? Dan bent u bij De Klokkenweide in Loon op Zand aan het juiste adres! De groepsaccommodaties van De Klokkenweide zijn perfect gelegen, aan de rand van de prachtige natuur van Brabant, met volop te doen in de nabije omgeving. De allermooiste groepsaccommodatie van Loon op Zand? Boek snel bij De Klokkenweide!

 

Meer informatie over de

 

Groepsaccommodaties van De Klokkenweide

 

Groepsaccommodatie in Loon op Zand

De groepsverblijven van De Klokkenweide in Loon op Zand zijn geschikt voor maximaal 42 personen. Maar wat heeft een groepsaccommodatie in Loon op Zand u precies te bieden? Om te beginnen is De Klokkenweide tegen De Loonse en Drunense Duinen gelegen, een prachtig nationaal park waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. Daarnaast vindt u rondom de duinen vele cafeetjes en restaurantjes waar u lekker kunt ontspannen en van het Brabantse Bourgondische leven kunt genieten. Onze groepsaccommodatie in Loon op Zand is uiteraard voorzien van alle gemakken, zodat u ook een dagje in de accommodatie kunt blijven.

 

De Klokkenweide: groepsaccommodaties nabij Den Bosch

Vanuit de groepsaccommodaties van De Klokkenweide is Den Bosch erg goed bereikbaar. De hoofdstad van Brabant staat bekend om zijn heerlijke Bourgondische sfeer. Den Bosch is dan ook de ideale stad voor een dagje winkelen met een heerlijke lunch en afsluitend een echt Brabants diner. Een groepsaccommodaties in Den Bosch is natuurlijk leuk, maar een groepsaccommodatie nabij Den Bosch is nóg beter: dan kunt u ook genieten van al het andere moois wat Brabant te bieden heeft! Zoekt u een groepsaccommodatie bij Den Bosch die u ook de mogelijkheid biedt om heerlijk te ontspannen én die ruimte biedt aan maar liefst 42 personen? Kom dan naar De Klokkenweide!

 

Meer informatie over de

 

Groepsaccommodaties van De Klokkenweide

 

Groepsaccommodatie bij Kaatsheuvel (Efteling)

Een weekendje of weekje in Brabant is natuurlijk niet compleet zonder een bezoekje (of meerdere!) aan de Efteling. Dit prachtige attractiepark is al decennialang geliefd bij jong en oud. Zoekt u een groepsaccommodatie nabij Kaatsheuvel, zodat u – met uw vrienden en/of familie – de Efteling kunt bezoeken? Zoekt u een groepsaccommodatie bij de Efteling? Denk dan eens over een verblijf bij De Klokkenweide in Loon op Zand. Deze groepsaccommodatie in Loon op Zand ligt slechts enkele kilometers van Kaatsheuvel en van de Efteling en is dus erg goed geschikt voor uw bezoek aan de Efteling! Een groepsaccommodatie nabij Kaatsheuvel? Of een groepsaccommodatie bij de Efteling? Kies dan voor een heerlijk verblijf bij De Klokkenweide!

 

Heerlijke groepsaccommodatie bij Loonse en Drunense Duinen

Wie ooit in de Loonse en Drunense Duinen is geweest, weet dat dit de perfecte plaats is om heerlijk te ontspannen. Wandelen, fietsen, hardlopen; het kan allemaal in de Loonse en Drunense Duinen! Groepsaccommodaties bij de Loonse en Drunense Duinen zijn dan ook niet voor niets erg populair en geliefd. Zoekt u een groepsaccommodatie bij de Loonse en Drunense Duinen voor een grote groep? In de groepsverblijven van De Klokkenweide kunt u terecht met groepen tot maar liefst 42 personen! Ook met een kleinere groep kunt u natuurlijk bij ons terecht. Dé groepsaccommodatie bij de Loonse en Drunense Duinen? De Klokkenweide in Loon op Zand!

 

Meer informatie over de

 

Groepsaccommodaties van De Klokkenweide