Boeken en beschikbaarheid
Bekijk onze video
Menu

camping Loon op Zand Loonse en Drunense Duinen

Kamperen vlakbij De Loonse en Drunense Duinen? Camping De Klokkenweide in Loon op Zand biedt ruime standplaatsen met elektriciteit en beschikt over prima sanitaire voorzieningen. Naast de mini camping, bestaat De Klokkenweide uit een groepsaccommodatie en blokhutten als vakantiehuizen. Dit alles gelegen even buiten Loon op Zand, nabij de uitvalswegen richting de Efteling, recreatieplas het Blauwe Meer en Safaripark De Beekse Bergen. De Loonse en Drunense Duinen zijn eenvoudig per fiets te bereiken.

Camping De Klokkenweide is een ideaal uitgangspunt voor een bezoek aan de nabijgelegen Efteling. Daarnaast kunt u vanaf onze camping fiets- en wandeltochten maken door De Loonse en Drunense Duinen. Vanuit Loon op Zand zijn diverse routes aangegeven, die vanzelfsprekend door Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen gaan.

Heeft u De Loonse en Drunense Duinen nooit eerder bezocht? Grijp dan nu de gelegenheid aan om een paar nachten op onze camping te verblijven. We zien u graag tegemoet in Loon op Zand.